« powrót do artykułu
« powrót do artykułu
Kuchenne Rewolucje | ADH % | AFF | |
Płeć | Mężczyźni | 33,75% | 70 |
Kobiety | 66,25% | 128 | |
Wiek | 4-9 | 1,72% | 29 |
10-15 | 4,17% | 59 | |
16 - 19 | 2,91% | 50 | |
20 - 24 | 3,52% | 43 | |
25 - 29 | 11,94% | 134 | |
30 - 34 | 10,79% | 132 | |
35 - 39 | 7,99% | 113 | |
40 - 44 | 5,37% | 83 | |
45 - 49 | 8,30% | 117 | |
50 - 54 | 11,99% | 145 | |
55 - 59 | 9,50% | 125 | |
60+ | 21,79% | 112 | |
Wlk. miasta | Wieś | 24,99% | 64 |
< 50 tys. | 28,23% | 117 | |
50-100 tys. | 13,19% | 154 | |
100-200 tys. | 8,47% | 106 | |
> 200 tys. | 25,12% | 123 | |
Zawód | Top management | 9,13% | 118 |
Pracownicy średniego szczebla | 22,22% | 153 | |
Pracownicy fizyczni i rolnicy | 17,75% | 88 | |
Emeryci | 30,17% | 121 | |
Inni | 20,74% | 64 | |
Wykształcenie | Podstawowe | 46,97% | 102 |
Średnie | 30,70% | 104 | |
Wyższe | 16,44% | 144 | |
Inne | 5,89% | 45 |
« powrót do artykułu