Prasa2006-04-10
0

Kuchnia Polska w Gazecie Olsztyńskiej i Dzienniku Elbląskim

Od 10 kwietnia w każdy poniedziałek do Gazety Olsztyńskiej/Dziennika Elbląskiego dołączane będą książki z serii 'Kuchnia Polska'.

W każdej pozycji znajdzie się kilkadziesiąt praktycznych przepisów na udane dania. Serię rozpocznie „Wielkanoc”,  w kolejne poniedziałki ukażą się też „Zupy”, „Dania mięsne”, „Ciasta i ciastka” oraz „Sałatki i surówki”.

- Do wykonania potraw z naszych książek nie trzeba kupować skomplikowanych, trudnych do nabycia składników. Dzięki temu dania są proste do wykonania i tanie. Dodatkowym plusem książek jest elegancka, twarda, lakierowana oprawa – mówi Adam Biały, dyrektor Działu Marketingu „Gazety Olsztyńskiej”.

Promocja kolekcji obejmuje m.in. spoty w lokalnych rozgłośniach radiowych, plakaty w środkach komunikacji miejskiej i punktach sprzedaży detalicznej oraz autopromocję w gazecie. W ramach niestandardowej akcji promującej kolekcję Czytelnicy gazety zostali poproszeni o wypróbowanie zawartych w książkach przepisów i podzielenie się swoimi opiniami na ich temat na łamach dziennika.

Autor:masz

KOMENTARZE(0)DODAJOPINIĘ

NAJPOPULARNIEJSZE

<WRÓĆ NAPRACA
PracaStartTylko u nas