Szanowny Użytkowniku,
Na naszych stronach używamy technologii, takich jak pliki cookie, które służą do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu.Przez dalsze aktywne korzystanie z naszego serwisu wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych na zasadach określonych w polityce prywatności.Wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.Można to zrobić poprzez zmianę ustawień przeglądarki lub opuszczenie serwisu (więcej).
Grycan wchodzi na nowe rynki. Szczególnie liczy na Tajwan
KOMENTOWANEGO ARTYKUŁU
KOMENTARZE (1)
WASZE KOMENTARZE
Kiedyś też byłem fanatycznym konsumentem Grycana (b. Zielonej Budki), ale jak zobaczyłem tę "tablicę Mendelejewa" przedstawianą jak skład, to przeszło mi !!!!! Tyle chemii w jednym produkcie. Nie dziękuję. Lody da się zrobić z pięciu składników (vide amerykańskie Just5). Niech mają 7-10 OK, ale "litania" chemii ?!? Wciąż pytam poco w lodach guma guar i mączka chleba świętojańskiego. Najpierw leją masę wody żeby rozrzedzić, a chwilę później dodają gumę guar, by zagęścić. Idioci jesteście, czy co???