Szanowny Użytkowniku,
Na naszych stronach używamy technologii, takich jak pliki cookie, które służą do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu.Przez dalsze aktywne korzystanie z naszego serwisu wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych na zasadach określonych w polityce prywatności.Wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.Można to zrobić poprzez zmianę ustawień przeglądarki lub opuszczenie serwisu (więcej).
Jacek Santorski: jak dbać o rozwój pracowników, o ich zaangażowanie, lojalność, motywację
KOMENTOWANEGO ARTYKUŁU
KOMENTARZE (1)
WASZE KOMENTARZE
Prowadzimy wykłady jednorazowe lub cykliczne o tematyce związanej ze zdrowym odżywianiem i zdrowym stylem życia. Jest to korzyść zarówno dla pracodawców, jak i pracowników. Większa świadomość znaczenia zdrowej diety i wiedza jak ją stosować w codziennym zabieganym życiu, często przekłada się na jej stosowanie. Zdrowi, dobrze odżywieni pracownicy mniej chorują, czyli biorą mniej zwolnień lekarski, ale także efektywniej pracują. Wiedząc, że pracodawca o nich dba bardziej się utożsamiają z firmą i angażują w pracę, a sami osiągają wymarzoną sylwetkę i zwiększają poczucie własnej wartości.
Korzyści dla pracodawcy:
Lepsze zdrowie pracowników – mniej zwolnień lekarskich i wyjść z pracy do lekarzy
Większa efektywność pracy
Milsza atmosfera
Przyjaźniejsze postrzeganie pracodawcy
Utożsamianie się z firmą
Większe zaangażowanie w pracę
Korzyści dla pracowników:
Możliwość poznania zasad zdrowego odżywiania
Poprawa stanu zdrowia
Lepszy wygląd, lepsze samopoczucie
Większa efektywność pracy
kontakt@greenport.pl