Szanowny Użytkowniku,
Na naszych stronach używamy technologii, takich jak pliki cookie, które służą do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu.Przez dalsze aktywne korzystanie z naszego serwisu wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych na zasadach określonych w polityce prywatności.Wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.Można to zrobić poprzez zmianę ustawień przeglądarki lub opuszczenie serwisu (więcej).
Kawa z ekspresu ciśnieniowego pozwala zachować zawarte w niej antyoksydanty
KOMENTOWANEGO ARTYKUŁU
KOMENTARZE (1)
WASZE KOMENTARZE
No właśnie ja słyszałam bardziej o aeropresie - że to najzdrowsza kawa. U mnie bardzo pobudza przemianę materii, ale z drugiej strony chce mi się potem jakiejś przekąski i jestem głodna... Więc zwykle pije tylko po obiedzie. Ale jeśli chodzi o antyoksydanty, to chyba jednak lepszym (i mających więcej korzyści) źródłem są ciemne owoce i warzywa. Antyoksydanty są ważne w diecie nie tylko w profilaktyce chorób cywilizacyjnych, ale też "diecie przeciwtrądzikowej" http://jakpozbycsiepryszczy.pl/porady/antyoksydanty-wplyw-na-skore/