Szanowny Użytkowniku,
Na naszych stronach używamy technologii, takich jak pliki cookie, które służą do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu.Przez dalsze aktywne korzystanie z naszego serwisu wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych na zasadach określonych w polityce prywatności.Wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.Można to zrobić poprzez zmianę ustawień przeglądarki lub opuszczenie serwisu (więcej).
Pyszne.pl: w ub.r. przychody 55 proc. w górę, bez negatywnych skutków epidemii
KOMENTOWANEGO ARTYKUŁU
KOMENTARZE (2)
WASZE KOMENTARZE
W knajpach proszą żeby nie korzystać z tych rabunkowych serwisów, które zabierają ponad 20% prowizji i powodują kompletny brak opłacalności dla mniejszych restauratorów.
Krojenie restauracji na prowizjach od 13 do 30% nie pomaga lokalnym przedsiębiorcom. W dobie kryzysu lepiej zamawiać bezpośrednio na stronie restauracji, niż pozbawiać sporej części zarobku tylko dlatego, że zamawia się przez pośredniczące konglomeraty. Szanujmy polskie restauracje.