Telewizja2014-10-07
1

Ewa Chodakowska z autorskim show „Be Active” w Kuchnia+

Ewa Chodakowska poprowadzi na antenie Kuchnia+ autorski program poradnikowy „Be Active. Ewa Chodakowska”. Cykl, który będzie łączył kwestie kulinarne z tematyką fitness, oglądać będzie można na antenie stacji od 26 października br.

- Program „Be Active. Ewa Chodakowska”, który można obejrzeć tylko w Kuchni+, to naturalne poszerzenie mojej aktywności w sieci - mówi Chodakowska. - Program będzie łączył to, czym żyję na co dzień, czyli aktywność fizyczną, ze zdrowym odżywianiem. Pokażemy wspólnie z moim mężem, Lefterisem, jak harmonijnie spiąć w całość te dwie sfery z jak największą korzyścią dla zdrowia i komfortu życia - dodaje.

Ewa Chodakowska wraz ze swoim zespołem (kucharzem, dietetyczką i fizjoterapeutą) w programie „Be Active” zachęcać będzie widzów do zdrowego trybu życia i pokazywać, jak wytrwać w postanowieniach, by odmienić swoje życie.

W każdym z 16. odcinków cyklu widzowie Kuchni+ będą mogli zobaczyć, jak się odżywiać i ćwiczyć, by przyniosło to efekty. Prowadząca przedstawi gotowe zestawy ćwiczeń wraz z praktycznymi poradami. Opowie także z jakich produktów i składników w kuchni należy zrezygnować, a które powinno się włączyć do codziennej diety. W programie wyjaśnione zostaną ponadto mity zdrowego odżywiania.

Program „Be Active. Ewa Chodakowska” Kuchnia+ realizuje we własnym zakresie. Oglądać go będzie można w niedziele o 21.00 począwszy od 26 października br.

Emisja magazynu wsparta będzie kampanią reklamową w internecie oraz prasie.

Ewa Chodakowska jest ekspertką w dziedzinie fitness. W Atenach skończyła Akademię Pilatesu i college sportowy. Jest autorką kilku książek, w tym „Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską”. W przeszłości prowadziła autorskie cykle w magazynach „Dzień dobry TVN” i „Pytanie na śniadanie” TVP2.

„Be Active. Ewa Chodakowska” to kolejna produkcja własna kanału Kuchnia+. Stacja w jesiennej ramówce umieściła już takie polskie programy jak „Basia Ritz. Kuchnia z sercem”, “Jakubiak lokalnie”, “Abc gotowania” czy “Przez dziurkę do sera” (więcej na ten temat).

Autor:pp

Więcej informacji:Ewa Chodakowska, Kuchnia+

KOMENTARZE(1)DODAJOPINIĘ

W TYM TEMACIE

NAJPOPULARNIEJSZE

<WRÓĆ NAPRACA
PracaStartTylko u nas