Internet2020-04-23
1

Kebapi i Yolo Chicken - nowe marki gastronomiczne Sfinks Polska

Spółka gastronomiczna Sfinks Polska wprowadziła na rynek dwie nowe marki – Kebapi oraz Yolo Chicken. Sprzedają posiłki wyłącznie w dowozie.

Kebapi oferuje osiem różnych rodzajów kebabau. Wszystkie propozycje dostępne są w opcji mięsnej lub wegetariańskiej - z falafelem. Klienci do wyboru mają wersję klasyczną, z zapiekanym serem, na ostro, z hummusem, z koftą, a także z krążkami cebulowymi, frytkami czy nachosami.

W dostawie można zamówić  również zestawy (trzy lub sześć kebabów) i przekąski (np.  hummus z pitą i warzywami czy sezamowe kulki z toffi).

Dania Kebapi można zamawiać m.in. w Warszawie, a także w Częstochowie, Łodzi, Poznaniu czy w Zielonej Górze.

W ofercie Yolo Chicken dominują dania z kurczaka. Na menu nowej marki składa się 5 kanapek ze stripsami z kurczaka w wersji klasycznej, z serem, BBQ, z bekonem, a także na ostro z papryczką jalapeño. Ponadto oferta obejmuje też 6 zestawów ze stripsami bądź ze skrzydełkami barbeque, a także 3 rodzaje qurritos podawanych w tortilli z kultowym sosem do wyboru.

Oferta Yolo Chicken jest aktualnie dostępna m.in. w Poznaniu, Malborku oraz w Warszawie.   

Dania z menu Yolo Chicken i Kebapi można zamawiać za pośrednictwem portalu Smacznie i Szybko, należącego do spółki Sfinks Polska.

Sfinks Polska zarządza 175 lokalami gastronomicznymi na terenie Polski, w tym siecią 87 restauracji Sphinx, 61pubami Piwiarnia Warki, 12 restauracjami Chłopskie Jadło, 2 restauracjami WOOK, 10 restauracjami Fabryka Pizzy, 3 lokalami działającymi pod szyldami Meta Seta Galareta i Meta Disco i lokalem Lepione & Pieczone.

Autor:jd

Więcej informacji:Sfinks Polska, Kebapi, Yolo Chicken

KOMENTARZE(1)DODAJOPINIĘ

W TYM TEMACIE

NAJPOPULARNIEJSZE

<WRÓĆ NAPRACA
PracaStartTylko u nas