Prasa2016-04-22
0

„Mięso” - specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia”

We wtorek, 26 kwietnia br. w ramach „Kolekcji dla smakosza” ukaże się specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia” - „Mięso”.

W magazynie znajdą się przepisy na potrawy z mięsa - wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, drobiu, jagnięciny, baraniny oraz dziczyzny, a także sposoby na przygotowanie sosów, sałat i drinków. Pisarz Stanisław Tekieli opowie o mięsie w języku polskim.

 „Mięso” - wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia” pojawi się w punktach sprzedaży prasy we wtorek, 26  kwietnia br. i będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące w cenie 9,99 zł.
 
Wydanie „Mięso ”będzie  promowane w prasie („Gazeta Wyborcza” i jej dodatki, czasopisma Agory), w internecie (serwisy Gazeta.pl), w radiu (Radio Złote Przeboje, Radio Pogoda, Rock Radio, Radio TOK ) oraz w kinach sieci Helios.

Autor:pl

Więcej informacji:Kuchnia, Mięso

KOMENTARZE(0)DODAJOPINIĘ

W TYM TEMACIE

NAJPOPULARNIEJSZE

<WRÓĆ NAPRACA
PracaStartTylko u nas