Prasa2010-09-08
1

Polska kuchnia regionalna w “Gazecie Wyborczej”

Od 8 września w każdą środę do całego nakładu „Gazety Wyborczej” (Agora) będą dołączane zeszyty przedstawiające polską kuchnię regionalną.

Cykl składa się z czterech części zawierających przepisy na dania z takich regionów Polski, jak m.in.: Kaszuby, Mazury, Podhale, Śląsk, Wielkopolska czy Małopolska, wraz z komentarzami o historii oraz o kulturze kulinarnej regionów. Pierwszy zeszyt, który ukaże się 8 września br., nosić będzie nazwę: „Polska je ziemniaki”.

Wydanie "Gazety" z dodatkiem wspiera kampania promocyjna prowadzona w telewizji (stacje ogólnopolskie oraz tematyczne), internecie (Gazeta.pl) oraz autopromocja w "Gazecie Wyborczej", jej dodatkach oraz bezpłatnym dzienniku "Metro". Kreację kampanii przygotowała agencja JIS Advertising, za zakup mediów odpowiadał Starlink.

Autor:pp

KOMENTARZE(1)DODAJOPINIĘ

W TYM TEMACIE

NAJPOPULARNIEJSZE

<WRÓĆ NAPRACA
PracaStartTylko u nas