Szanowny Użytkowniku,
Na naszych stronach używamy technologii, takich jak pliki cookie, które służą do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu.Przez dalsze aktywne korzystanie z naszego serwisu wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych na zasadach określonych w polityce prywatności.Wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.Można to zrobić poprzez zmianę ustawień przeglądarki lub opuszczenie serwisu (więcej).
Ekożywność popularna, bo zdrowsza niż tradycyjna
KOMENTOWANEGO ARTYKUŁU
KOMENTARZE (3)
WASZE KOMENTARZE
Szkoda, że wraz z badaniami opinii lub kolejno rozpowszechnianiu ich wyników nie ma komentarza o tym, że wierzenia ludzi nie mają pokrycia w rzeczywistości. Ludzie - naturalna żywności? Jaka? Bez chemikaliów? Jakich chemikaliów? Powielanie takich informacji, tylko pobudza w ludziach niepokój i niechęć do rolnictwa i produkcji pierwotnej żywności. Warto dawać wartość do tego rodzaju komunikatów.
autora wysłałbym na kurs nauki polskiego.... Ekożywność to właśnie ta tradycyjna jeśli już, chociaż przy zmianie uprawy może również nie być tradycyjna.... Ręce opadają to takie cuda ze szkoły wypuszcza?
nie oczekuj cudów po kimś kto nie rozumie pojęć "żywność ekologiczna" i "żywność tradycyjna". Już nawet odechciało mi się czytać tekst po tym "rewelacyjnym" tytule...