Szanowny Użytkowniku,
Na naszych stronach używamy technologii, takich jak pliki cookie, które służą do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu.Przez dalsze aktywne korzystanie z naszego serwisu wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych na zasadach określonych w polityce prywatności.Wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.Można to zrobić poprzez zmianę ustawień przeglądarki lub opuszczenie serwisu (więcej).
Unilever będzie produkować mięso z grzybów
KOMENTOWANEGO ARTYKUŁU
KOMENTARZE (3)
WASZE KOMENTARZE
mięso roślinne z grzybów hahahahahahahahahahaha
Niech wymyślą jakąś nazwę dla tego typu produktów.... przecież o tym nie można nawet powiedzieć że leżało obok mięsa...
Boczniak w panierce to nie kotlet schabowy, rozciapciana soja, owies czy orzechy, to nie "mleko sojowe, owsiane,orzechowe". I żeby nie było wątpliwości te powyższe "mleka" nie mają nic wspólnego ze zdrowym i ekologicznym jedzeniem, niedowiarkom polecam technologie produkcji. A już "mięso z grzybów", to żywcem przypomina wyroby czekoladopodobne, kto żył w PRL-u ten wie co to za "wynalazek".