SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Jak należy zaparzyć herbatę? „W ciągu 6 minut od zaparzenia ma najlepszy smak i aromat”

Żeby wydobyć z herbaty pełnię aromatu, trzeba ją umiejętnie zaparzyć i pić bez dodatków. Cukier, cytryna i sok znacznie zmieniają smak napoju. Herbata ma najlepsze właściwości smakowe i zapachowe wtedy, kiedy jest jeszcze gorąca. Przy wyborze odpowiedniego gatunku nie można kierować się niską ceną.

Dołącz do dyskusji: Jak należy zaparzyć herbatę? „W ciągu 6 minut od zaparzenia ma najlepszy smak i aromat”

0 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl