SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Gotowanie z "Gazetą Wyborczą"

Kulinarny Atlas Lata co sobota z "Gazetą Wyborczą".

W sobotę,  9 lipca, "Gazeta Wyborcza" rozpoczyna publikację kolejnego - po Kulinarnym Atlasie Świata - cyklu poświęconego kuchni.

Kulinarny Atlas Lata to 8 zeszytów z przepisami na m.in. ciasta i desery, potrawy z grilla, przetwory owocowe i warzywne oraz szybkie dania. Zeszyty będą dołączane bezpłatnie do sobotnich wydań "Gazety Wyborczej".

Kulinarny Atlas Lata przygotowuje ten sam zespół, który stworzył poprzedni projekt: redaktorem prowadzącym jest Anna Wrońska, fotoedytorem - Anna Włodek, za promocjęodpowiada Paulina Kałka.

Kulinarny Atlas Lata powstaje we współpracy z miesięcznikami Agory: "Kuchnią" i "Poradnikiem Domowym"

Dołącz do dyskusji: Gotowanie z "Gazetą Wyborczą"

0 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl